بطاطس مقرمشة بالبابريكا

حجم الخط
بطاطس مقرمشة بالبابريكا..jpg
دبي - وكالات

بطاطس مقرمشة بالبابريكا.. تعلمي طرق عمل الأطباق الجانبية المميزة من وصفات البطاطس المقرمشة والشهية، قدمي الطبق ساخناً على سفرتك.

المقادير:

- البطاطس : كيلو (مقطعة أصابع).

- ملح : حسب الرغبة.

- بابريكا : ملعقة كبيرة.

- فلفل أسود : ملعقة صغيرة.

- الزيت : غزير (للقلي).

طريقة التحضير:

- في وعاء ضعي أصابع البطاطس، الملح، الفلفل الأسود والبابريكا.

- قلبي المكونات بواسطة يديك.

- في قدر على نار متوسطة، حمي الزيت الغزير واقلي فيه البطاطس حتى تنضج وتتحمر.

- ضعي البطاطس في طبق التقديم وقدميها ساخنة.